ASZF

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Üzemeltető: Csohány Jánosné E. V.

Területileg illetések bíróság: 4024 Debrecen
Arany János u. 25-31.
+36 52 521 821,fax: +36 52 368-158 polg,+36 52 368-336 bünt

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Debrecen Desszert (Csohány Jánosné E. V.  (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.debrecendesszert.hu weboldalon keresztül nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő Ügyfél (a továbbiakban: Ügyfél) jogait és kötelezettségeit tartalmazza. (Szolgáltató és Ügyfél a továbbiakban együttesen: Felek). Az ÁSZF minden jogügyletre és szolgáltatásra vonatkozik, amely a www.vintagedebrecen.com weboldalon keresztül történik, függetlenül attól, hogy annak teljesítése Magyarországról vagy külföldről, a Szolgáltató vagy közreműködője által történik.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

SZOLGÁLTATÓ ADATAI:

  • Név: Csohány Jánosné E. V.
  • Székhely és levelezési cím: 4030 Debrecen Gergely utca 33. 
  • Ügyfélszolgálat: 06306211488
  • Telefonszáma: 06306211488
  • E-mail cím: tortamuhelydesszertalom@gmail.com
  • Nyilvántartási szám: 33507080
  • Bejegyző bíróság megnevezése: Debreceni Járásbíróság
  • Adószám: 66291275-2-29

Minden anDebrecen Desszert oldalon történt megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Az űrlap beküldésével elismeri, hogy a Desszert Álom Tortaműhely Általános szerződési feltételeit megismerte, elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti.

Bevezető rendelkezések

Az alábbi dokumentum a Csohány Jánosné. EV. (4030 Debrecen Gergely u.33.)
Adószáma: 66291275-2-29
továbbiakban: Üzemeltető) által üzemeltetett https://debrecendesszert/ internetes áruházban történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza.

Ön megrendelésének jóváhagyásával a távollevők közötti, szerződéskötésre vonatkozó jogszabály értelmében az alábbi szerződést elfogadja, ezért kérjük, rendelésének véglegesítése előtt feltétlenül olvassa el!

Amennyiben igénybe veszi az oldal szolgáltatásait és cégünk internetes oldalán rendelést küld el, ezzel egyidejűleg kijelenti, hogy ismeri, magára nézve kötelezőnek tekinti, és elfogadja az, Általános Szerződési Feltételeket (továbbiakban: ÁSZF) amely Ön és az Üzemeltető között, mint egyezség létrejött.

Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy előzetes egyeztetés és értesítés nélkül módosítsa az ÁSZF-et, és az oldalt használó felelőssége, hogy minden esetben ellenőrizze az adott, aktuálisan érvényes ÁSZF-et.

A rendelés elküldésével a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre az Üzemeltető és a rendelést leadó magánszemély vagy cég (továbbiakban: megrendelő) között. A vásárlási szerződést az Üzemeltető írásban megkötött szerződésnek tekinti, amelyet nem iktat.

Az Üzemeltető kijelenti, hogy a webáruház működtetéséhez és a termékek értékesítéséhez, az összes jogszabályban előírt szakhatósági engedéllyel rendelkezik.

Szerződő felek azonosítása

A vásárlási szerződés a Csohány Jánosné EV. Adószám:66291275-2-29 a továbbiakban mint eladó, és a megrendelő, mint vevő között jön létre. Az Üzemeltető csak az internetes oldalán, a cég logójával és adataival jól felismerhetően azonosított internetes katalóguson keresztül leadott rendelésekért felel.

A rendelés elfogadásához az Ön vagy cége azon adatai szükségesek, amelyeket a weblap megrendelő űrlap oldalain talál. A hiányosan, hamisan vagy pontatlanul megadott adatokat nem fogadjuk el, és a rendelést elutasítjuk. Amennyiben a regisztrált adatok nem felelnek meg a valóságnak vagy ütköznek az ÁSZF valamely pontjával a rendelést indoklás nélkül töröljük. A rendelést e-mailen keresztül visszaigazoljuk. az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze a regisztrált adatok helyességét.

Árak

A termékek adatlapján feltüntetett ár a termék bruttó ajánlati ára. Az ajánlati ár az adott pillanatban érvényes, és csak akkor válik végleges árrá, ha a megrendelő a rendelési folyamat lépéseit szabályosan elvégzi, és a rendelést jóváhagyja. A termék végleges ára az az ár, amely a jóváhagyáskor a termék megnevezése mellett, majd a rendelésről küldött visszajelző e-mailben is szerepel. A végleges ár csak a felek közös egyetértésével módosítható.

Amennyiben valamely rendelés vagy rendelések bármilyen okból módosításra, összevonásra kerülnek, a módosított rendelésre a módosítás időpontjában érvényes szállítási és fizetési kondíciók vonatkoznak.

Panaszkezelés módja

A Megrendelésével és a teljesítéssel kapcsolatos panaszait, észrevételeit a email:@tortamuhelydesszertalom.com  email címen, közölheti.
 A bejelentésre legkésőbb 30 napon belül a panasz közlésével azonos módon érdemi választ adunk.

Az Üzemeltető felelősségvállalása

A webáruház működésével, és a teljesítéssel kapcsolatos tudnivalók lejjebb olvashatók. Az Üzemeltető vállalja, hogy a fent jelzett dokumentumban leírtakat magára nézve kötelezőnek tekinti és azok teljesüléséért mindent elkövet. Megrendelő kijelenti, hogy a dokumentumok tartalmát ismeri és tudomásul veszi.

A megrendelő felelősségvállalása

Megrendelő tudomásul veszi, hogy rendelése(i) jóváhagyásával jelen szerződést elfogadja, és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik.

Megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt termékek kifizetéséről gondoskodik a Desszert Álom Tortaműhely oldalon szereplő fizetési módoknak megfelelően.

A szerződés hatálya

Jelen szerződés a megrendelés jóváhagyásával lép hatályba, és a megrendelés teljesülésével zárul le. Folyamatos rendelés esetén a szerződés mindaddig hatályban marad, amíg a felek összes egymással szembeni követelése nem teljesül.

Az Üzemeltető rendszere minden érvényes rendelésnek automatikusan rendelésazonosító számot ad, melyet a megrendelő által megadott címre küldött rendelést visszaigazoló e-mailben közöl. Csak a rendelésazonosítóval rendelkező megrendelés érvényes!

Záró rendelkezések

A jelen szerződésben és a kapcsolódó dokumentumokban nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, valamint az elektronikus kereskedelemre és a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabályok az irányadók. Bármilyen fajta jogvita esetén az Üzemeltető székhelye szerinti hatáskörrel rendelkező bíróság az illetékes.

Mit jelent a BARION™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltöltött Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad. Nincs havi díj sem.

Kövesd vásárlásaidat

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz.

Első a biztonság

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja: greenbars-ssl-enhanced_validation_certificates

Fizetés lépései

Ön a webáruház oldalán választja ki az árut, melyet bankkártyája segítségével kíván kiegyenlíteni.

Ezt követően Ön átkerül a BARION biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.

A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót.

A fizetést követően Ön visszatér a webáruház oldalára ahol a tranzakció eredményéről igazolást kap. A bankkártyával történő fizetés esetén – a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti-, a BARION elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru ellenértékével. Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a webáruház oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül.

Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „vissza/Back” vagy a „Frissítés/ Refresh” gombjára kattint, illetve bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük vegye fel a kapcsolatot a számlavezető bankjával.

MEGRENDELÉS MENETE

Az oldal alján a kosárnál tudja kiválasztani a kívánt termék darabszámát.

Megrendeléskor Ön az alábbi lehetőségek közül választhat, mely befolyásolja a szolgáltatás kifizetésének módját valamint átvételét:

– Helyszíni átvétel, helyszíni fizetéssel készpénzben a Desszert Álom Tortaműhelyben 

– Utánvételes készpénzes fizetés, a futárnál (kis címletekben)

Megrendelés, helyszíni átvétellel:

Kérjük, hogy a kiválasztott szolgáltatást helyezze a kosarába. A kosár tartalmát szabadon változtathatja. Ellenőrizze a kosárba helyezett tartalmat és azok árait a főoldalon lévő számlázási adatok felett lévő résznél.

Itt tudja módosítani a kosárba helyezett tartalmak mennyiségét, vagy tudja őket törölni.

Ha az ellenőrzést követően a kosárba helyezett valamennyi szolgáltatást szeretné megrendelni, válassza a “Megrendelés” gombot. Ekkor egy visszaigazoló oldalra irányít a weboldal, ahol láthatja, hogy sikeres volt-e a megrendelés.

Helyszíni átvétel és fizetés választása esetén Önnek a megrendelt termékeket az átvételkor kell kifizetni a Desszert Álom tortaműhelyben (4030 Debrecen Széchenyi u.80.)

Felhívjuk minden Kedves Vásárló figyelmét, hogy az internetes kereskedelemre vonatkozó jogszabályok értelmében, az áru megrendelése egyben kötelezettséget is keletkeztet a termék megvásárlására és átvételére, mivel a szerződés a megrendelés leadásával egyidejűleg létrejön!

Utánvételes megrendelés esetén:

Kérjük, hogy a kiválasztott szolgáltatást helyezze a kosarába. A kosár tartalmát szabadon változtathatja. Ellenőrizze a kosárba helyezett tartalmat és azok árait a főoldalon lévő számlázási adatok felett lévő résznél.

Itt tudja módosítani a kosárba helyezett tartalmak mennyiségét, vagy tudja őket törölni.

Utánvételes rendelés esetén az Ön által megadott szállítási címhez rendelve a rendszer feltünteti a szállítási költséget, mely vásárlási összeghez adódik, és a szállítási költséggel növelt teljes összeget a termék átvételekor a kézbesítőnek kell kifizetni.

Ha az ellenőrzést követően a kosárba helyezett valamennyi szolgáltatást szeretné megrendelni, válassza a “Megrendelés” gombot. Ekkor egy visszaigazoló oldalra irányít a weboldal, ahol láthatja, hogy sikeres volt-e a megrendelés.

A megrendelését a futár cég az Ön által megadott címre kiszállítja és az Ön részére átadja. A megrendelés kiszállítása a megrendelést követően maximálisan 3 munkanapon belül történik.

A házhoz szállítás esetén, a kiszállítás előtti napon, minden esetben telefonon is egyeztetünk és jóváhagyatjuk, az időpontot és a pontos címet!
Telefonszámunk: 06/30/6211488

Köszönettel:

Desszert Álom Tortaműhely csapata